Vegyes edzőmeccs csütörtöki edzésidőben! (Fehér/Piros)

Kelen Lányok 2-2 Kelen U14 Fiúk ‘Red Squad’
Gólok: Scharek E., Altmann Cs.

Csütörtökön a Fehér és Piros csapatunk edzés idejében edzőmeccset játszottak hölgyeink a Kelen U14-es, Red Squad néven híres fiú csapatával. 1 félidő 3/4 pályán, 1 félidő nagypályán, mindkettő 1-1-es végeredménnyel. Csapatunkban Zöld, Fehér, Piros és U19-es játékos is kapott játéklehetőséget.

Játékoskeret: Szabó T., Papp E., Hercegh E., Fejér A., Kővári R., Szabó K., Kádár J., Balovics R., Pap A., Scharek E., Duga A., Zomok P., Altmann Cs.

Gendur Gábor, Fehér csapat vezetőedző: “Köszönöm Misinek és a fiúknak, hogy szívesen vállalták a játékot, azt kaptam, amire számítottam, hajtós, lendületes, fárasztó meccset játszottunk a szakadó hó ellenére is. Amit kértem a lányoktól, azt többnyire jól végre is hajtották. Örültem több visszatérőnknek is, remélem mindenki a legjobb formájában lesz tavaszra, az ilyen meccsek segítenek elérni ezt. Köszönjük Gabinak a játékvezetést!”

Eszes Mihály, ‘Red Squad’ vezetőedző: Második mérkőzésünket játszottuk 5 napon belül, ismét lányokkal. A látottakkal nem vagyok maradéktalanul elégedett. Kicsit tompábbak voltunk az elején, nem vettük fel kellően a ritmust. Talán látszódik, hogy hétköznap vagyunk, az iskola sokat kivesz a játékosokból. A pálya hál’istennek alkalmas volt a játékra, de ismét el kezdett szakadni a hó, ettől mintha felébredtünk volna és az első periódus után kezdtük odaszegezni az ellenfelet a kapuja előterébe. Sok helyzetünk volt, de nem sikerült belőnünk egyet sem. Kicsit fura volt, hogy szombattal ellentétben nem 3/4 pályán domináltunk inkább, a saját közegünkben, hanem inkább nagypályán játszottunk szebben és hatékonyan. Ennek kicsit örülök is meg nem is. Szerencsénkre a keret megengedte, hogy sort cseréljünk 3/4 pályás játék alkalmával, mert tényleg kíváncsi voltam, hogy a kevés játéklehetőséget kapó Red Squadosok mennyire tudnak élni a lehetőséggel. Nos örömmel vettem észre, hogy van 2-3 olyan játékosunk aki ha továbbra is keményen dolgozik bekerülhet a bajnoki keretbe, konkurenciát teremtve a meglévőknek. Az eredmény igazságos. Az iramra nem lehetett panasz, a szombati meccshez hasonlóan üres játékidő nem volt. Mindenképpen haladunk tovább, én személy szerint szép tavaszt remélek, gondolom a játékosaim is hasonlóan gondolkoznak. Köszönjük Gendi és Gábor, köszönjük lányok!”


II. hely nemzetközi tornán! 😍(Zöld csapat)

A mai nap egy szuper tornán vett részt Zöld csapatunk Ausztriában, ahol a döntőig meneteltünk. Végül a Sankt Pölten II ellen veszítettünk a döntőben. A gólkirálynőt is mi adtuk Bernhardt Bernadett hozta el a díjat 🏆

Bővebb videós összefoglalóval fogunk még jelentkezni 😍💚

Gratulálunk, Hajrá Kelen 💚


Fegyelmezett játék, szép győzelem! (Fehér/Piros csapat)

Gyömrő-Ócsa 0-1 Kelen SC

Zord időjárási körülmények között győztek lányaink a Gyömrő-Ócsa vegyes csapata ellen.

Játékoskeret: Molnár P., Horváth N., Tóth A., Wittner N., Horkai Sz., Herman R., Kovács B., Zomok P., Szabó K., Scharek E.

Gólszerző: Wittner Noémi

Markó Gábor, vezetőedző: “Minden dícséret megilleti a csapatomat, ilyen időjárási körülmények között is mindvégig maximálisan koncentráltan, időnként jól játszva szereztünk megérdemelt győzelmet. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ellenfelünk meglepett bennünket határozott játékával. A mérkőzés elején ellenfelünk volt kezdeményezőbb, de csapatom bátran, egymást segítve állta a rohamokat. A második játékrészben egy szép támadás után megszereztük a vezetést és egyben a győzelmet is. Büszke vagyok a lányokra, hisz egy cserével ilyen hidegben is remek teljesítményt nyújtottak. Köszönjük a meghívást, sok sikert a Gyömrő csapatának!”

Szép volt Lányok!
Hajrá Kelen!


Edzőmeccsen járt U11-es csapatunk!

A Mészöly Focisuli leànyzóival játszott edzőmeccset vasárnap délután U11-es csapatunk. 3×20 perces játékidő, 4+1, tornateremben.

Gendur Gábor, edző: “Harmadjàra játszottunk edzőmeccset a Mészölyös kislànyokkal, és mindkét brigádon làtszik a folyamatos fejlődés. Nagyon szép jàtékot mutattak be lányaink, néha mi magunk is csak ámultunk Misivel egy-egy tökéletes labdakihozatal és támadás alkalmával. Sikerült 10 gólt szereznünk, bár kb. ugyanennyit kaptunk is. Kis-Borsó Lara 6 gólt szerzett, Hamvas Dóri és Hubják Nóri kettőt-kettőt. A kapus feladatait harmadonként más mezőnyjàtékos látta el, Nono, Dóri és Godiva sorrendben. Mindhárman ügyes dolgokat mutattak be, kiemelkedő volt, hogy folyton bevettük őket is a játékba, és hihetetlen magabiztosan oldották meg hátul is az adott szituációkat (volt, hogy a gólvonalon is). Mindenkinek jár a dícséret, szerintem jól érezték magukat a lányok. Köszönjük Szoliva Zsoltnak a meghívást, jó kapcsolat alakult ki a két csapat és a játékosok között, legközelebb újra mi làtjuk őket vendégül.”

Eszes Mihály, edző: “Egy nagyon tartalmas és hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl a lányokkal. Minden elismerésem a lányoké. A Kelen filozófiáját sikerült viszontlátnunk a pályán. Ha nem tudnám, hogy U11-es csapatról van szó simán mondanám, hogy U14-U16-os játékot láttam. Sok mozgásos, passzolós, tudatos játékot játszó mérkőzést láthattak a nézők. Elképedtem a lányok fejlődésén. Rengeteg gól esett, de emellett fantasztikus védőmunkát láttunk mindkét oldalon. Csíptek, haraptak, küzdöttek. Oldal vagy szögletrúgásoknál konkrét csata zajlott a pályán…hihetetlen volt látni az elszántságot és az akarást. Rengeteg labdaszerzésünk volt, nagyon hatékonyan védekeztünk, bravúrokat mutattak be a kapusok, akik egyébként nem azok…és 60 perc játék 1 cserével. Jó az irány, jó a csapat, nagyon várom a tavaszi Bozsik bajnokikat. Hajrá kiscsajok, hajrá Kelen!”

Hajrá Kelen! Hajrá Lányok!


 

U16 felkészülési mérkőzés🤩: Dorog U19 – Kelen SC 0-4  Vasárnap reggeli diadal! ❄️☃️

Gólok: Jósvai B., Bor Cs., Oszlay F.
Gólpasszok: Jósvai B.🎯, Bor Cs.🎯, Greksa D.🎯

Játékoskeret🥅: Molnár E., Dezsényi Zs., Greksa D., Herczik D., Puskás E., Siposs J., Bor Cs., Diramerján Zs., Jósvai B., Buza Z., Horváth L., Vajda L., Polonyi N., Oszlay F., Samu L., Kovács L.

Soóky Norbert, vezetőedző🎥:
“Kora reggel utaztunk ki Tokodra, ahol a Dorog U19-es csapata fogadott bennünket. Sikerült az egész mérkőzésen fölényben birtokolni a labdát, aminek nagyon örülök. Sok helyzetet alakítottunk ki, amiből sajnos keveset sikerült gólra váltanunk, de mindenképp szép teljesítmény, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót!  Jövőhéten 3 napos futsal tornára megyünk Szlovákiába, már nagyon várjuk!  “

Jósvai Brigitta, játékos🗣:
“A korai kezdés és a csípős hideg egyből felébresztett mindenkit. A pálya minősége nem volt a legjobb, ami kihatott a játékunkra is. A meccset az elejétől kezdve mi uraltuk és az ellenfél csak egyszer-kétszer jött át a mi térfelünkre. Rengeteg helyzetünk volt, ami kaput tévesztett, de nem tántorodtunk meg, és folytattuk a küzdelmet! Ennek a végén meg is lett az eredménye! Gratulálok a csapatnak!”

Hajrá Kelen!👏💚


Éltünk az ajándékkal! (Zöld stáb)

A karácsonyi évzárón a Zöld csapattól kapott Pánik szoba ajándék jegyet váltották be a stábtagok a mai napon. Andreas és Lackó helyett Norbi és Gendi jött a többiekkel (Eszti, Áki, Csongi, Zsolt) és sikeresen ki is szabadult mindenki 😍 A Keresztapa játékon voltak edzőink ☺️

Nagyon hasznos volt az ajándék, köszönjük ☺️

Hajrá Kelen 💚

Hétvégi összefoglalóink – Lányok

Vélemény, hozzászólás?