Azt tudni kell, hogy a Kelen SC mindig is támogatta, segítette a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját, akár az edzői tanfolyam helyszíneként, akár a női vagy férfi válogatottainknak biztosítottunk lehetőséget edzésre, edzőmérkőzésre. Olyan is előfordult, hogy egy más nemzet válogatottját láttuk vendégül, amikor itt edzőtáboroztak Magyarországon.
A napokban az U19-es korosztály vezetőedzője, Németh Antal keresett meg egy edzőmérkőzést illetően, amit nagy büszkeséggel el is vállaltunk.

Szakmailag nem értékelném a mérkőzést érthető okok miatt, de annyit elárulhatok, hogy a visszajelzéseknek nagyon örültem, amit a válogatott szakmai stábjától kaptunk.
Remélem mindenki elégedett volt, amit tudtunk, megtettünk. Nagyon sok sikert kívánunk a válogatottnak, bízunk a minél sikeresebb szereplésében! Hajrá fiúk!

Személyesen külön öröm volt újra találkozni egykori játékosaimmal és volt kollégáimmal, nekik külön is sok sikert kívánok! Természetesen ez azokra is vonatkozik, akik most nem tudtak itt lenni.

20181003_125243

Ha van lehetőség és igény, akkor a továbbiakban is szívesen állunk a magyar válogatott korosztályos csapatai (férfi, női) rendelkezésére!

20181003_125151

Hajrá Magyarország!

(Harmati Tamás)

Hajrá Magyarország!

Vélemény, hozzászólás?