Dr. Papp Eszter vagyok, jelenleg az Országos Sportegészségügyi Intézet ortopéd-traumatológus szakorvosjelöltje. Diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2014-ben. A labdarúgáshoz gyermekkorom óta kötődök, közel 14 évig voltam igazolt sportoló. Hosszú éveken át játszottam női NBI.-es szinten. Kétszer szereztem magyar bajnoki címet és háromszor ünnepelhettem kupagyőzelmet. Tagja voltam az aktuális korosztályos válogatottaknak, majd később az A válogatottban is többször szerepet kaptam. A versenyszerű sport mellett kipróbáltam az úszást, lovaglást és a teniszt is, így a sport mindig is központi szerepet kapott az életemben.

Az egyetemre azzal a céllal jelentkeztem, hogy mozgásszervi panaszokat, sérüléseket tudjak ellátni orvosi pályafutásom során. Így, korán körvonalazódott bennem, hogy az ortopédia-traumatológia iránt érdeklődöm leginkább. A sok, futballpályán eltöltött idő, és az ott látott sérülések is megerősítették ezt bennem.  Diplomamunkámat a sportolók lágyéktáji fájdalmainak differenciáldiagnosztikájából írtam.

Csapatorvosként 2017 óta dolgozom alkalmanként a magyar női utánpótlás labdarúgó válogatottak mellett, és rendszeresen veszek részt különböző sportrendezvények orvosi biztosításában. A Kelen SC-hez a tavalyi év során csatlakoztam és bízom benne, hogy a továbbiakban is még sokáig lehetek a klub segítségére és vehetek részt a közös szakmai munkában.  Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy rendkívül összeszokott csapatba kerültem bele, ahol a fejlődés folyamatos.

 

Hozzám a játékosok a masszőrök és a gyógytornász javaslatával kerülnek, így első körben hozzájuk kell fordulniuk segítségért!