Biztató játék a tavalyi bronzérmes ellen

2019.07.27., szombat 11:00, ESMTK Stadion, 50 néző

ESMTK – Kelen SC 2:0 (2:0)

Összeállítás: Balogh P., Könczey M., Egyed B., Nagy Zs., Módly M., Rőthy M., Krajnc B., Dankó M., Kasza D., Horváth D., Kádár M.

Cserék: Major Cs., Bakó K., Fialovszky M., Alex V.D.A., Zsiborás Z., Armaan S., Szabó B., Kun B., Megyesi T.,

Edzői értékelés:

Igazi erőmérő mérkőzés várt ránk az ESMTK ellen, hiszen nemcsak, hogy nagy tapasztalata van a csapatnak az NBIII-ban, de rendre jól is teljesítenek ott, tavaly például bronzéremig jutottak.

Az első 30 percben kifejezetten tetszett a csapat játéka, sajnos ezután két nagy egyéni hibát kíméletlenül kihasznált a hazai csapat, így 2 gólos előnyhöz jutottak a szünetre. A második játékrészben érdemi változás nem történt bár volt lehetőség mindkét oldalon.

Összességében elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, az előző mérkőzéshez képest egyértelműen látható volt a fejlődés a csapat játékán és egyéni szinten is. Remélhetőleg a támadó szekcióból hiányzó játékosok, Kiss Gábor, Balogh Bence és Koós Bálint a jövő héten már hadra foghatóak lesznek és akkor a támadásaink még hatékonyabbak lesznek.

Jót tett mindenkinek, hogy letisztult a kép a csapat körül minden szinten, ebben biztos az is közrejátszott, hogy megtartottuk a ”szokásos bowling versenyt”, ahol mindenki nagyon jól érezte magát.

(Harmati Tamás)

Biztató játék a tavalyi bronzérmes ellen

Vélemény, hozzászólás?