2018.09.08., szombat 16:30, RTK pálya, 150 néző

untitled

4. Forduló

RAFC – Kelen SC 1:3 (0:1)
G.: Lukács Á.(77′) ill., Balogh B.(32′), Alex V.D.A.(63′), Moldován L.(91′)
S.: Derda D.(3′), Balatoni M.(30′), Vörös I.(51′), Ébenhardt T.(57′), Rácz V.(86′) ill., Kun B.(86′), Moldován L.(88′)
P.: – ill., –

Edzői értékelés:
A 4. fordulóban a RAFC csapatához látogattunk az RTK pályájára. A hazai csapat nagyon jól kezdte a bajnokságot, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk. 
Az első félidőben egymásnak estek a csapatok, néha szó szerint, de próbáltunk csak a saját játékunkkal foglalkozni. Ez azt eredményezte, hogy egyre inkább mi irányitottuk a mérkőzést, egyre többször törtük át a hazaiak védelmi vonalát, és egyre többször értünk oda a RAFC kapuja elé. A 32. percben aztán a vezetést is sikerült megszerezni, így 1-0-ás eredménnyel mentünk a szünetre.

A második félidő 63. percében sikerült megduplázni az előnyünket, ezzel úgy nézett ki, hogy elég közel kerültünk a győzelemhez, de aztán szinte a semmiből jött a hazai szépítés. A mérkőzés utolsó perceiben is stabilan tartottuk magunkat, majd a lefújás előtt egy kicsivel végérvényesen eldöntöttük a meccset egy szépségdíjas találattal, 1-3.
Összességében egy nehéz mérkőzést sikerült nagyon fegyelmezett játékkal, hozzáállással kontroll alatt tartani. Volt azonban ismételten olyan hiba, ami megnehezítette a dolgunkat. A jó hír, hogy ebben az időszakban is minden játékosomra számíthattam, mindenki próbálta a legjobbját nyújtani és a legtöbbet adni a csapatért.
Gratulálok az egész csapatnak!

FI

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

4. forduló, RAFC-Kelen SC mérkőzésösszefoglaló

Vélemény, hozzászólás?