fbpx
 

Nyári focitábor 2020-ban is!

2020.05.18.

Elindult a jelentkezési időszak – 2020-ban is várunk a Kelen Táborba június 15. és július 3. között, három turnusban, rengeteg focival! 

Alighanem sokan várjátok a Kelen Tábort – mi is már tűkön ülünk – hisz jó látni, hogy évről-évre egyre több gyermek tölti felszabadult focival a nyári napokat.

„Olyan kelenes!”

Így szoktátok mondani, és mi erre büszkék vagyunk! Épp emiatt öröm, hogy idén is több héten át, három turnusban várunk titeket a Kelen pályára, ahol a nyári napsütésben egész nap azt csinálhatjuk, amit szeretünk – önfeledten rúghatjuk a labdát. Táboraink a már megszokott módon nem csak keleneseknek szólnak, hanem bárkinek, aki olyan örömét leli a fociban, mint mi. 

J e l e n t k e z e m

A tábor helyszíne a Kelen SCHunyadi Mátyás út 56. szám alatt találhatósporttelepe.

A turnusok időpontjai:

I. Turnus: június 15-19.

II. Turnus: június 22-26.

III. Turnus: június 29.-  július 3.

Jelentkezés

Nyári focitáborunkba 6 és 13 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk – fiúkét és lányokét egyaránt! Fontos, hogy a táborokra csak online regisztrációs lapunkon lehet jelentkezni, mely az alábbi linkre kattintva érhető el, és tölthető ki.

J e l e n t k e z e m

Befizetés

Befizetési időszak – február 25. és június 5. között, akár részletben is fizethető, a Kelen SC irodájában készpénzzel, a hét majdnem minden napján 15:00-18:00 között, a nyitva tartás változó, de figyeljétek a honlapon a kiírást, vagy utalással az alábbi számlaszámra:

Kelen SC – OTP Bank 11711034-20024664 (ez nem azonos a képzési díj számlaszámával) 
Közlemény: gyermek neve, születési éve, mely Turnusra/Turnusokra fizet

A tábor díja – 5000ft/nap (testvérkedvezmény: 3500 ft/nap – amely a fiatalabb testvérre érvényesíthető). A tábor díját utalással a Kelen SC számlájára, vagy készpénzzel is lehetséges befizetni, utóbbit nyitvatartási időben a klubház irodájában. 

Fontos, hogy aki korábban már jelentkezett turnusaink valamelyikére, annak már nem szükséges újra megerősíteni jelentkezését, azonban aki visszamondaná korábbi jelentkezését, mindenképpen jelezze ezt a konczeyzsolt@kelensc.hu, illetve a gorog.emilia.atene@kelensc.hu email címen.

Napi programok

Van az a pillanat, amikor nem is lehet jobb dolgunk, mint azt tanulgatni, hogyan tartsuk meg a labdát a nyakunkon…

Érkezés

7:30-9:00 – az otthoni reggeli után minden gyermek a megjelölt időszakban érkezhet meg a táborba. Minden gyermek első tábornapján Horváth Luca kolléganőnél és Pap Adriennél kell, hogy bejelentkezzen, akinek az elérhetőségei  – a táborvezető Könczey Zsoltéval együtt – cikkünk alján találhatóak.

Délelőtt

A 9:00-i napkezdésig lábteniszre, teqballra, ping-pongra, és kosárlabdázásra is van lehetősége a gyerkőcöknek, hogy kellően élénken várhassák a napi első sportolást.

9:00-kor egy névsorolvasását követően csoportokba osztjuk a gyerekeket, majd csoportonként egy vezetőedző, és 1-2 segítő felügyeletével megtartjuk a napi első sportfoglalkozást.

Ebéd

A délelőtti program után egy rövid szünet, megpihenés, kézmosás, majd délben háromfogásos menü minden táborozónk számára. A napi ételeket tej-, és lisztérzékeny, illetve egyéb étkezési igényű gyerekek számára is tudjuk biztosítani, fontos azonban, hogy csak azoknak, akik erről előzetesen jelzést adnak a tábor jelentkezési lapján.

J e l e n t k e z e m

Délután

Foci minden mennyiségben, csoportfoglalkozások, kézműves foglalkozások, társasjátékpartik – tevékeny és vidám kikapcsolódás. A felsoroltak mellett további meglepetésprogramok várhatóak, illetve…

Strandolás

Nem lehetne tökéletes egy nyári tábor strandolás nélkül, így terv szerint minden turnus szerdáján a vizes medencéké lesz a főszerep!

Uzsonna

Minden nap 15:30-kor kerül sor az uzsonnára, mielőtt 16:00-kor véget ér a tábornap.

Napi zárás: 16:00

Egészségügyi nyilatkozat

Újrainduló edzéseinkhez hasonlóan táboraink esetében is különleges egészségügyi rendet alkalmazunk majd igaz, akkor már reményeink szerint sokkal kevésbé szigorút. Ehhez a táborban résztvevők törvényes képviselőjének egy egészségügyi nyilatkozatot kell majd kitöltenie a tábor első napja előtt maximum 4 nappal. Ezt a nyilatkozatot a részletes kidolgozást követően ebben a cikkben is közzé tesszük, illetve a táborra jelentkezők szüleinek emailen is elküldjük.

További információk

  • időjárásnak megfelelő sportszerelés érdemes hozni;
  • fontos a sapka vagy fejkendő a nyári nap elleni védekezésben;
  • akárcsak a naptej, amit érdemes otthon is felvinni a bőrfelszínre, de a táborban is figyelünk erre,
  • vizes kulacsot is hozzanak magukkal a srácok, azon valamilyen formában legyen feltüntetve a nevük;
  • zsebpénz csak saját felelősségre hozható, vásárolni úgyis csak 16:00 után lehet

Táborvezető

A 2020-as táborokat Könczey Zsolt vezeti, akit a +3620/471-8480-as telefonszámon, illetve a konczeyzsolt@kelensc.hu email címen lehet elérni. 

További információkat Horváth Luca kolléganőtől lehet megtudni, hozzá a +3630/350-3854-es telefonszámon, vagy a horvathluca@kelensc.hu email címen is lehet kérdéssel fordulni.

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata