Újabb edzőmérkőzés 💪(U11)

Kelen Sc – Kelen Sc U8F 5:8

Játékoskeret: Hamvas D., Kiss G., Hubják N., Vadász E., Szekrényes S., Kis-Borsó L., Szamosi-Kiss F.

Gólszerzők⚽️: Kis-Borsó L. 4, Kiss G.

Bernhardt Bernadett, vezetőedző🎬: “Ma újabb mérkőzésen voltunk a csajokkal, de most a megszokottól eltérően fiúk ellen játszottunk. Végig kiegyenlített mérkőzés volt, ahol a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert. Ismét rengeteg szép dolgot csináltunk labdakihozatalban, támadásvezetésben. Sokszor a letámadással sikerült megzavarnunk őket, és már 8-9 m-re labdát szereztünk, de vagy a kapus védett, vagy nem találtunk kaput. Egyre jobban nézünk ki a pályán, dolgozunk tovább. Köszönjük a srácoknak a sportszerű mérkőzést! Gratulálok Mindenkinek.👏

Bernhardt Barbara vezetőedző U8F 🎬: “Nagyon jó volt látni a srácok szemében, azt a csillogást, hogy edzőmeccset fogunk játszani, úgy is álltak a mérkőzéshez. 
Szép játékkal rukkoltak elő, ami gólokban is megmutatkozott. 
Mindenki élvezte a játékot, ami a legfontosabb volt. Köszönjük a lányoknak, hogy eljöttek, és gratulálunk nekik 

Hajrá Kelen! 💚


4. hely az UTE Farsangi Tornán! (U14-U11)

Szombaton U14-U11 vegyes csapatunk Soroksáron járt az UTE által szervezett meghívásos tornán. Lányaink a csoportban a második helyen végeztek, az elődöntőben és a bronzmeccsen azonban már nem sikerült győzedelmeskedniük.

A torna rövid videóösszefoglalóját az alábbi videón lehet megtekinteni: https://www.facebook.com/UTE.Labdarugas/videos/305520636771620/

Játékoskeret: Major J., Fehér B., Spéth V., Krasznai L., Bak N., Hubják N., Váradi H., Kiss G., Hamvas D.

Eredmények📝

Kelen SC 1-2 Olasz Focisuli
Gólszerző: Bak N.⚽️

Kelen SC 4-0 UTE
Gólszerzők: Krasznai L. ⚽️⚽️, Bak N.⚽️, Spéth V.⚽️

Kelen SC 3-0 Gyömrő
Gólszerzők: Hamvas D.⚽️, Krasznai L.⚽️, Spéth V.⚽️

Kelen SC 0-3 Gyulai Amazonok

Kelen SC 0-2 Budaörs

Gendur Gàbor, vezetőedző🎤: “Felemás napot zártunk szombaton a lànyokkal. Egyrészről nagyon jó hangulatban telt végig a torna, jól éreztük magunkat, jó volt a szervezés, a közös ebéd és voltak jó meccseink is. Másrészről azonban csalódottan fejeztük be a tornát, hiszen ott volt az esély, hogy érmet szerezzünk, de sajnos nem sikerült. Hullàmzó volt a teljesítményünk. Az első meccsen bár vezettünk, de Janka bravúrjainak köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb a különbség a későbbi győztes debreceni Olasz Focisuli ellen. Utána àtbeszéltük a dolgokat, és egy erős újpesti csapatot sikerült legyőznünk szép jàtékkal, majd a Gyömrőt is hasonlóképp. Ezután jött egy nagyarányú vereség a Gyulai Amazonok ellen, akik szép játékot játszottak, megérdemelten jutottak a döntőbe. A bronzmeccsen nagyon akartak a lányok, de korán bekaptunk 2 buta gólt, és az ellenfél kapusának az eszén nem sikerült túljárnunk, bárhogy is próbálkoztunk. A játékunk és a tudásunk alapján a dobogón lett volna a helyünk, de a bronzmeccsen jogosan maradtunk alul, nem érdemeltünk győzelmet. Nem sok dolgot kértünk Misivel, de ahogy a pályára léptek a lányok, elfelejtettèk, pedig az UTE és a Gyömrő ellen megmutatták a lányok, hogy képesek rá. Ezúttal tehát nem sikerült, azonban tudjuk, hogy többre is képesek a lányok, máskor majd sikeresebbek lesznek! A lényeg, hogy a torna jó hangulatban, jó közegben, hasznosan telt. Köszönjük a meghívást a szervezőknek, és köszönöm Eszes Misinek a segítséget.”

Hajrà Kelen! Hajrá Lànyok! 💚

 


Nehézkes kezdés, szép győzelem!😊 U16 felkészülési mérkőzés

Kelen SC – MOL Vidi 4-2

Gólok: Árvay H. , Jósvai B. 
Gólpasszok: Árvay H. 🎯, Jósvai B. 🎯

Játékoskeret🥅: Molnár E., Siposs J., Greksa D., Herczik D., Puskás E., Buza Z., Bor Cs., Diramerján Zs., Jósvai B., Árvay H., Vajda L., Papp-Kálmán B., Dezsényi Zs., Sömjén R., Samu L., Horváth L. Kovace L.

Soóky Norbert, vezetőedző🗣️:
“Nem kezdtük jól a mérkőzést, gyorsan kaptunk egy gólt, utána sikerült kiegyenlítenünk, majd ismét kaptunk egy gólt. Sok helyzetet hagytunk ki, de sikerült rendezni a sorokat és megforditani a mérkőzést. Külön öröm számomra, hogy ismét jó pár U14-es játékosnak tudtam játéklehetőséget biztosítani. Jövő héten két mérkőzést is játszunk, hétköznap az Astra ellen, hétvégén pedig az MTK ellen.”

Hajrá Kelen! 👏💚


Döntetlen a Bvsc ellen (U19)

Kelen Sc – Bvsc 1:1 
Gólszerző ⚽️:Ambrus B.

Játékoskeret:Ambrus B., Bácskai – Nagy B., Bán E., Balogh R., Bence V., Dudás – Kass Cs., Duga A., Fehérpataky R., Kalotai R., Képes A., Lukács A., Szabó A., Szepessy H., Töreky D., Varga K., Varga Zs., Buza Z.

Könczey Zsolt megbízott edző:🎬“A felkészülés következő állomása az U19-es csapatunknak a Budapest bajnokságban szereplő Bvsc ellen volt. A mérkőzésen a labdabirtoklásunk rendben volt, viszont sokkal bátrabban kell előrefelé játszani ebből, de így is rengeteg helyzetünk volt, de ezek 1 kivételével kimaradtak. Örülök, hogy ennyien játéklehetőséghez jutottak a mai napon. Jó úton járnak a lányok! 

Hajrá Kelen!💚


Felemás félidők (U19)☝️

Puskás Akadémia – Kelen Sc 4:2 (3:0)
Gólszerzők⚽️⚽️: Képes A., Terhes F.

Játékoskeret:Ambrus B., Balogh R., Bita K., Dudás-Kass Cs., Duga A., Fehérpataky R., H. Tóth E., Kalotai R., Képes A., Lukács A., Szabó A., Szepessy H., Töreky D., Varga K., Varga Zs., Terhes F.

Bernhardt Bernadett vezetőedző🎬:” Egy jó erőkből álló Puskás Akadémiához látogattunk, ahol az első félidőben kerestük önmagunkat, és 1-1 támadáson kívül nem sokat volt nálunk a labda, viszont a védekezésünk egész jól működött, annak ellenére, hogy 3 gólt is kaptunk. Voltak szép dolgok itt is, hiszen rengetegszer jól hoztuk ki a labdát, de a támadó harmadba nem igen jutottunk. Ebben a félidőben még lasabban fogtuk fel a pályán történő dolgokat. A második félidőre rendeztük sorainkat és gyorsabb, bátrabb játékunknak köszönhetően több lehetőségünk is volt és sikerült megnyernünk a második félidőt 2:1-re. “

Hajrá Kelen!💚

 


Edzőmérkőzés fiú csapat ellen!✌🏾⚽️ (U19)☺️

Kelen Sc -RedSquad 2:0 (0:0)
Gólszerző⚽️: Bence V. 2

Játékoskeret: Ambrus B., Balogh R., Bence V., Bita K., Dudás-Kass Cs., Fehérpataky R., Golnazi H., H. Tóth E., Képes A., Lukács A., Perlaki B., Töreky D., Varga Zs.,

Rozi anyukájának egy kis meglepetéssel készültek a csajok, hiszen betegség miatt nem tud szurkolni a pálya mellől, jobbulást neki! 😘💕

Kókàny Regina, edző🎬:”Ezen a héten már a második felkészülési mérkőzésüket játszották a lányok. Péntekre pihenőnapot adtunk Bernivel, hogy frissek legyenek, a fiúk elleni összecsapáson. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen egyszerűen és gyorsan játszottak. Egy-kettő érintős labdajáratások, szép támadásvezetések jellemezték a játékunkat. Törekednünk kell még arra, hogy ne csak akkor tudjunk ilyen gyorsan játszani amikor az ellenfél ezt megköveteli, a cél az lenne, hogy a mérkőzések túlnyomó részében mi diktáljuk a tempót. Köszönjük Misinek és csapatának a játéklehetőséget. Gratulálunk nekik, remek kis társaság!😊

Eszes Mihály Red Squad vezetőedző🎬:
“A 2 héttel ezelőtti meccsünk visszavágója került megrendezésre szombat este. Végig nagypályán játszottuk le a több, mint 1 órát, direkt az én kérésemre. Kíváncsi voltam a srácokra ilyen, nekik nehezített körülmények között is, illetve szerettem volna kedvezni az U19-nek, hiszen a bajnokságukban nagypályán játszanak. A fiúkra nagyon büszke voltam a látottak alapján, elég nehéz felkészülési szakaszban vagyunk, az eddigiekhez képest nagyobb terhelést kapnak az év elejétől, 5 hét alatt 5 edzőmeccs. Az örömöm hatványozott mert mindkét kapuban a RedSquad kapusai álltak, Pietsch Boti és Vörös Dani, szerintem nem látszódott rajtuk, hogy eddig sokkal kisebb kapukat védtek. Fizikálisan jól bírtuk, taktikailag annyira most nem feküdt a nagypálya, kapu előtt elfogytunk ötletben, lendületben. Amit pedig sikerült kapura lőni az előbb említett srácok nagy magabiztossággal hárították. Szeretném az ellenfelünket is megdícsérni, tudom most a legerősebb összeállításban álltak ki ellenünk, de sokkal jobb, frissebb és ötletesebb játékot láttam a csapattól, mint 2 hete. Mindenki élvezte a játékot, ez a lényeg. Köszönöm Berninek, Reginek a lehetőséget és a sporinak, Soltész Istinek a közreműködést!”

Hajrá Kelen! 💚

 

 


2. hely a III. Sulai Krisztina emléktornán! (Piros csapat)

Második alkalommal vettünk rész ezen az emléktornán, ismét a dobogó második fokára állhattak fel a lányok és a torna legjobb kapusát is mi adtuk megint.Egy szép és egyben szomorú megnyitóval indult az esemény, amely mindvégig a szeretet és fair play jegyében zajlott. A visszalépő alakulatok miatt 4 csapatra zsugorodott a torna, így mindenki mindenkivel kétszer játszott.

Játékoskeret: Móczik A., Herczegh E., Papp E., Tóth A., Zemplényi Zs., Horváth N., Ónodi F., Kovács B

Eredmények:

Kelen SC 2-0 Tárnok II.
Gólszerzők: Ónodi Fruzsina és Zemplényi Zsófia

Kelen SC 0-2 Tárnok I.

Kelen SC 0-1 Soroksár U19

Tárnok II. 1-2 Kelen SC
Gólszerzők: Zemplényi Zsófia és Horváth Nikolett

Tárnok I. 1-1 Kelen SC
gólszerző: Ónodi Fruzsina

Soroksár U19 0-1 Kelen SC
gólszerző: Ónodi Fruzsina

Móczik Alexandra, különdíjas kapusunk: “Ismét lehetőségünk volt részt venni a Sulai Krisztina egykori tárnoki játékos emlékére rendezett tornán. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jól megszervezett torna, amelyre mindig öröm menni, mert minden résztvevő csapat a torna szellemiségéhez méltóan van jelen mind a pályán, mind a pályán kívül.
Ami a mi csapatunkat illeti, nagyon-nagyon büszke vagyok a csajokra, mert mindenki végig hajtott, remekül segítettük egymást és nagyon szép dolgokat tudtunk mutatni a pályán. A pályán kívül is remek hangulat volt, jókat beszélgettünk és lehetőségünk nyílt kicsit jobban megismerni egymást, ami kifejezetten fontos a bajnokság szempontjából is.
Nagyon örülök, hogy egyre jobban kezdünk összeszokni és hogy mindenki egy emberként küzd a csapatért.
A torna legjobb kapusa díjnak természetesen örülök, de leginkább azért mert ma én is úgy éreztem, hogy maximálisan tudtam segíteni a csapatomat és nem csak a védésekkel és jó passzokkal, hanem mentálisan is. Remélem még sok ilyen élményben lesz részünk együtt! 

Markó Gábor vezetőedző: “Köszönjük a Tárnok csapatának a meghívást, most második alkalommal vehettünk részt ezen a szívszorító és jól szervezett emléktornán. Csapatom jó teljesítménnyel a második helyen tudott végezni. Az első körben talán kevésbé bíztunk magunkban és némi összeszokatlanság látszott a csapaton. A visszavágókon viszont mindenkinek megtaláltuk az ideális posztját és fegyelmezett jó játékkal rukkoltunk elő. Öröm számomra egy ilyen sportszerű tornán részt venni és úgy gondolom összekovácsoló ereje van egy ilyen rendezvénynek. Gratulálok a lányoknak, összességében elégedett vagyok a teljesítményükkel. Külön kiemelendő, hogy a legjobb kapus címet is el tudtuk hozni. Ellenfeleink sportszerű játékához gratulálok, jövőre újból találkozunk♥️.”

Hajrá Kelen, hajrá fair play 😍!


Hatodik hely az Alsóörsi tornán! (Fehér csapat)

Jó hangulatú, remek szervezésű tornán vettünk részt a Balaton északi partján. A nyolc csapatos tornán végül a hatodik helyet sikerült megszereznünk.

Játékoskeret: Móczik A., Herczegh E., Papp E., Blayer Zs., Seres Dzs., Wittner N., Scharek E., Kővári R., Görög E.

Eredmények:

Kelen SC – Fűzfői AC 0:0

Kelen SC – FTC/Soroksár U19 B 0:0

Kelen SC – Fortuna SE Komárom 0:1

Helyosztó: 
Kelen SC – Gunner Girls 0:2

Markó Gábor, vezetőedző: “Nagyon sajnálom a csapatomat, mert ezen a napon semmi sem sikerült nekik. Az első két találkozón végig mi irányítottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de a gól elmaradt. Az utolsó csoportmeccsen győznünk kellett volna a négy közé jutásért, ami miatt talán kissé görcsössé vált a csapat. A helyosztón pedig már a csalódottság is bennünk volt. Be voltunk oltva góllövés ellen. El kell fogadnunk, hogy vannak ilyen napok, tornák, mérkőzések, amikor semmi sem sikerül. Mindezek ellenére én pozitívan értékelnék, hisz labdabirtoklásban, küzdelemben és akarásban maximumot nyújtottak a lányok. Az ellenfél kapuja előtt kell nyugodtabbnak és határozottabbnak lennünk. Ami számomra nagyon fontos, hogy mindvégig jó hangulatú volt a csapat, sokat nevettünk és egyáltalán nem kudarcként élték meg a szereplést. Köszönjük a meghívást!”

Hajrá Kelen!♥️


Hasznos edzőmeccsen győztünk Újpesten! (Fehér csapat)

Vasárnap délelőtt Fehér csapatunk idegenben játszott edzőmérkőzést az Újpest U19-es csapata ellen.

Újpest U19 0-3 Kelen SC
Gólszerzők: Pap A.⚽️, Görög E.⚽️, Wittner N⚽️.

Játékoskeret: Káli Zs., Wittner N., Blayer Zs., Kővári R., Soós E., Ferenczy K., Görög E., Herman R., Szloboda A., Szűcs Á., Horkai Sz., Pap A., Scharek E., Seres Dzs.

Gendur Gábor, vezetőedző: “Ezen a felkészülési mérkőzésen egyáltalán nem az eredmény volt a lényeg, hanem az, hogy több játékost is kipróbálhattam számára eddig idegen pozícióban. A látottak alapján azt mondhatom, hogy mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani posztján, kiváncsi leszek a lányok visszajelzésére, hogy ők hogyan éreztékmagukat ma a pályàn. Az eredménynek örülök, de szerencsés gólokat szereztünk, a helyzetkihasználások során jobb döntéseket kell hoznunk, mert több gól volt ebben a meccsben. A védelem rendben volt, 1 nagyobb helyzete volt csak az újpesti fiataloknak, ugyanakkor mezőnyben megnehezítették rendesen a dolgunk. Szloboda Andi visszatérése külön öröm, sokáig volt sérült, de ma gond nélkül, jó teljesítménnyel hozott le egy félidőt.”

Hajrá Kelen! Hajrá Lányok!


Szép gólok, tartalmas első félidő! (Zöld csapat)💪

Kelen SC – Astra 2-4 (2-4)✌️

Játékoskeret: Balázs E., Bernhardt Be., Gyenes A., Haraszti F., Horváth F., Horváth L., Kalotai E., Markó M., Nyéki A., Orosz K., Patocskai R., Pavlik J., Pityó Zs., Tarpataki N., Terhes F., Balogh R., Töreky D., Szűcs Á., Buza Z.

Gólok: Bernhardt Be. Gyenes A.

Könczey Zsolt vezetőedző: “Hétről-hétre keményen dolgoznak a lányok, a szombati edzőmérkőzésen lesz a terhelés maximuma! A fej és a test is fárad folyamatosan, de a lányok nagyon össze kapták magukat a mérkőzésre és koncentráltan, bátran játszottunk. Az első félidőben az eredmény szempontjából megtörtént minden, villám gyors góllal vezetést szereztünk, majd folyamatosan veszélyeztetve volt mindkét kapu, élvezetes félidőt láthattak a nézők. A második játékrész számunkra szépen alakult, hiszen U16-U19 és Fehér csapatunkból is bemutatkoztak játékosok és rendkívül jól teljesített mindenki, tehát abszolút bizakodhatunk, hogy jó úton járunk az utánpótlás nevelésben! A holnapi napra pihenőt kaptak a lányok az edzőktől, így reméljük frissek lesznek a fejek a szombati találkozóra!  “

Gratulálunk, Hajrá Kelen! 💚


Túl a nehezén! (Zöld csapat) 💪

Kelen SC – Szent Mihály 0-6 (0-2)

Játékoskeret: Gyenes A., Haraszti F., Horváth F., Horváth L., Markó M., Orosz K., Patocskai R., Pavlik J., Pityó Zs., Tarpataki N., Terhes F., Tatai O., Árvay H., Herman R., Töreky D., Balogh R.

Könczey Zsolt vezetőedző: “Nagyon fáradtak voltak a lányok, hiszen az elmúlt időszakban a terhelés a maximumát élerte. Fejben fáradtunk el főleg, ez látszódott a sok hibán, amit ejtettünk. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a Lányokra, mert akartak, csinálták amit kértem. Most jön egy kis pihenő, majd jön a feltöltődés időszaka, készülünk a bajnokságra. “

Gratulálunk, Hajrá Kelen 💚

 


Szoros mérkőzés, ahol sokat tanultunk! (Zöld csapat) ✌️

Kelen SC – ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Játékoskeret: Bernhardt B., Erős E., Gyenes A., Haraszti F., Horváth F., Kókány R., Kovács Sz., Markó M., Nyéki A., Patocskai R., Pavlik J., Pityó Zs., Szabó T., Tarpataki N., Árvay H.

Gól: Bernhardt B. 

Könczey Zsolt vezetőedző: “Az első félidőben az ellenfelünk volt a jobb, több kapufát is lőttek, a szerencse, kapusunk (Zsani) mellett és a csapat mellett volt, de ezért tettek is. Szép letámadásból szereztünk gólt, majd a második félidőben már jóval jobban játszottunk, több helyzetet is tudtunk kialakítani és a labdát is többet tudtuk birtokolni. A mérkőzést összefoglalva, sokkal határozottabbnak kell lennünk, ha fel akarjuk venni a versenyt a nálunk magasabban jegyzett csapatokkal. Mentálisan kell erősebbnek lennünk, mert a focival nincs baj. Azért fogunk dolgozni, hogy minden játékosból és a csapatból is sikerüljön kihozni a maximumot!  “

Gratulálunk, Hajrá Kelen!💚

2 heti összefoglaló Női csapataink eseményeiről

Vélemény, hozzászólás?