2018.11.03., szombat 13:30, Testvériség SE Sporttelep, 100 néző

12. Forduló

Tesvériség SE – Kelen SC 0:2 (0:1)

G.: – ill., Kádár M. (42’ büntetőből, 72’)

S.: Pálmai Zs. (16’), Kollár Zs. (70’), Pásztor D.(74’) ill., Zsiborás Z.(7’), Alex (74’)

P.: –

Edzői értékelés:

A 12. fordulóban a Testvériség otthonába látogattunk. Ismerve az ellenfelünket, egy igazi, jó színvonalú rangadóra készültünk. A hazai pályát meglátva ez az érzés kicsit átalakult. Tudtuk, hogy nincs túl jó állapotban a pálya, de ez tényleg nagyon rossz volt. Innentől még biztosabbá vált, hogy nagyon férfias 90 perc vár ránk.

A mérkőzésen abszolút a küzdelem, a párharcok, az egyéni játékok, megoldások domináltak, csak nagyon ritkán alakult ki együttműködés a pályán, érthető okok miatt. Időre volt szüksége a csapatomnak, hogy alkalmazkodni tudjon a körülményekhez és ezekben a percekben a hazaiaknak voltak lehetőségeik, de álltuk a ”sarat”. A félidő közepétől aztán egyre jobban éreztünk rá arra, hogyan tudjuk áttörni a védelmüket, a 42. percben Balogh Bence még a kapufát találta el, de a kipattanót Kádár Máté fejelte a hálóba, 0:1.

A második félidőben ki-ki mérkőzés alakult ki, de egy szép egyéni akció után megérdemelt büntetőhöz jutottunk. Kádár Máté állt a labda mögé és magabiztosan értékesítette is azt, 0:2. A hátralévő időben helyzetek adódtak mindkét kapu előtt, de az eredmény már nem változott.

Összességében nagyon büszkék lehetünk a csapatra, akik a mai napon nagyon férfiasan játszottak ezen a pályán. Mindenki hozzáállása dicséretes volt. Nagy mérkőzés volt (nem a színvonal miatt), ezért ez egy nagy győzelem is volt! Gratulálok a játékosaimnak és a kollégáimnak is!

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

12. Forduló összefoglaló

Vélemény, hozzászólás?