2018.10.27. szombat, 13:00 Kelen SC pálya, 150 néző

11. Forduló

Kelen SC – 43.Sz.Építők 7:0 (3:0)

G.: Koós B.(60’,62’), Zsiborás Z.(25’), Bakó K.(28’), Kádár M.(42’), Balogh B.(72’), Bodnár M.(74’) ill., –

S.: – ill., Szabó Zs.(38’), Maczinkó R.(58’)

P.: – ill., –

 

Edzői értékelés:

A hétvégén az Építők csapatát fogadtuk hazai pályán. Nagyon fontos volt ez a mérkőzés számunkra több okból is, de leginkább a múlt heti teljesítményünket szerettük volna feledtetni. Egy rosszul sikerült mérkőzés után mindig nagy kérdés, hogy miként reagál a csapat.1

Az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, mi irányítottuk a mérkőzést és érezhető volt, hogy a fölényünk nemsokára góllá is érik. A 25. percben aztán sikerült is megszerezni a vezetést és 3 percre rá már meg is dupláztuk az előnyünket. Majd a félidő vége előtt még egy gyönyörű gólt szereztünk, 3:0.

2

A második félidőben a vendégek megpróbáltak kicsit támadóbb felfogásban kijönni, de jól zártuk a területeket, így helyzetig nem jutottak, viszont hátul fellazultak. Ezt nagyszerűen sikerült kihasználnunk és további gyönyörű gólokat szereztünk, aminek szurkolóink is nagyon örültek.

4

Összességében nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a csapat felkészült a mérkőzésre és arra a hozzáállásra is, amit 90 percen mutatott. Mindenki teljesítményének örülök, mindenki hozzá tudott tenni a meccshez és több kiemelkedő egyéni teljesítmény is volt.

Gratulálok az egész csapatnak!

5

HAJRÁ KELEN!

(Harmati Tamás)

11. Forduló, edzői értékelés

Vélemény, hozzászólás?